G - godkänd

Idag vi fick vi tillbaka våra SO-prov om makten och jag fick G. Mycket besviken över mig själv, trodde iallafall jag skulle få ett plus med, men så äre.
Jag och Jacob gick hem tillsammans idag, och vi snackade en massa om skolan och så, jag har märkt att det visst är många som har samma åsikter som jag när de gäller våran so-lärare. Men tänker faktiskt inte ta det här, kan ju bli fel och så då.
Imorgon är det fredag - äntligen. Efter skolan drar jag, annie och olivia till Olivia och planerar dansuppvisningen 2010, det kommer bli mycket spännande. Sen vid halv sex drar vi till peter pan. Det kommer bli en bra fredag med bra vänner. Härligt. Sedan på lördagsmorgonen drar jag och familjen en snabbis till JKPG för att kolla om det finns någon annan mobil jag vill ha, typ. Efter det blir det direkt till peter pan igen, och så jobbar jag till elva på kvällen eller nått sånt (:

Idag på matten pratade vi om att 50 öringarna kommer att försvinna, vilket jag tycker är bra, eftersom jag hatar de där små fula kronerna. Det är ju bara de att nu blir ju allting som kostar tex. 3,50, dyrare. Det avrundas ju till 4 kr helt plöstligt. Kanske inte så farligt, men iallafall. Panten blir ju högre :D fast jag har nog nästan aldrig pantat en burk tror jag inte, haha!


tråkig

Förlåt att det bara blev ett kvällsinlägg idag, men jag har ett eget liv med. Haha.
Jag har precis skrivit fyra sidor i nyhetsboken om att Socialdemokraterna ska samarbeta med Moderaterna om asyl och invandring för att sverigedemokraterna inte ska få sin vilja igenom. Tänker inte avslöja hur jag tycker och tänker om den nyheten här. Men min lärare kommer få veta, hoppas han blir nöjd bara.
Imorgon är det en vanlig torsdag, skippar matten för vi ska på nån information om dagsverke, kul!
Vi har bara 4 lektioner på torsdagar och det är ganska bra. Förutom att vi har en för lång och onödig lunch, det är bättre och ha kortare lunch och sen sluta tidigare - tycker jag iallafall!

På träningen idag tränade jag och Annie rehab som vanligt, det är heltokej! Man är ju självklart sugen på att börja träna på riktigt nån gång, men jag tror aldrig jag kommer komma igång med trampetten igen, vilket är synd, för det är väldigt roligt!


tänk här, då var både jag och annie helt oskadade. Men vi var rätt små där, ser det ut som :D


fristående nångång, jag tror jag var skadad där. Men körde endå. Känner knappt igen mig själv, för jag är brunett.


älskade trupp. Vi var bra!


vanlig träning. vill tillbaka ;c

Usch, nu kommer jag sitta och glo på detta hela kvällen. Jag vill tillbaka till då jag var bra och inte skadad. Jag vill tävla och har den där pirriga känslan i magen innan man ska springa fram till flyern. Jag vill göra en enkel volt igen bara, bara en gång till.
Jag vill sätta ett salto.

Men just nu är det inget att göra åt, mer än att träna och träna. Jag har blivit ganska ovig med nu, eftersom jag är dålig på att stretcha efter styrkepassen. Inte alls bra.

Men nu orkar jag inte skriva mer, pusshej!


älskade älskade trupp! <3

godnattt

August är här och vi kollar på House, och nyss på idol. Egentligen borde jag skriva i min nyhetsbok, men jag orkar inte. Men jag måste ha skrivit iallafall två nyheter till nästa vecka, annars är jag körd. Usch, så jobbigt!

Det är extremt kallt ute nu kände jag, för august öppnade våran dörr. Hösten är här vilket är ganska mysigt ändå, man kan sitta inne och kolla på film utan att känna nån ångest över att man inte varit ute i det fina vädret.
Jag längtar till Jul nu.

Men nu vill jag sova, jag är jättetrött. Ska bara kolla FB.

pusss..


väntar på august

Hej allihopa!

Jag har precis skrivit klart min hemkunskapsuppsats. Den blev inte så lyckad, men de är den första uppsatsen som jag skriver i hemkunskap, så ah!

Vi ska snart äta, och sedan kommer August för han sover här varje tisdag eftersom han börjar sent imorgon och det går bara en buss tidigt på morgonen från där han bor. Han kommer vid halv fem, och vid halv sex ska jag på träning så han får vara själv ((: Och inte är min syster heller hemma eftersom hon också tränar.
Min lillasyster säljer jultidningar och hon sitter nu på golvet i jämte mig och ska kolla vart hon ligger någonstans. Hon ligger på D och får därför välja en massa skit saker haha. Asså när jag höll på med såna där jultidingar och valde typ en kamera eller nånting, asså det är ju bara skit egentligen. Allt bara går sönder typ. Jag fick min första mobil därifrån, en utan färg och utan kamera. Kul mobil :D

Påtal om mobiler, jag skrev ju innan att jag ska få HTC wildfire. Men nu kommer inte den in förens v.42 och det verkar som om den bara finns i brun. Så jag är skit sur, jag vill verkligen ha en ny mobil. Jag kan ju välja en annan, men jag fastande verkligen för HTC. Fan. Jag vill inte ha x10 mini iallafall, tror jag inte. Jag skulle lätt tappa bort den...

Men jag skriver mer sen, måste plugga!

CSI

Nu sitter jag och kollar på CSI med pappa och ska snart försöka skriva vidare på min svenska uppsats. Det är segt och jag är jättetrött. Usch, denna träningen körde verkligen slut på mig. Att lyfta runt 6-10 åringar tar rätt mycket på mina krafter och min rygg framförallt. Har nog aldrig varit såhär stel i min rygg, känner mig som en gammal tant.

Imorgon är det tisdag, ganska kort dag. Som jag verkligen hoppas att den ska gå fort annars kommer jag få panik på allt och alla. Jag orkar egentligen inte gå till skolan, för jag känner mig inte alls frisk.

Sen är jag tjurig på tre för mobilen som jag vill ha kommer nu inte förens v.42 - kul! Sen verkar det som att den inte kommer i vit, så jag får se hur jag gör. Annars har jag ju x10 mini och välja på med, men jag får se som sagt. Svårt val det där med mobiler.

Föresten så har jag fixat en extern hårdisk så nu har jag äntligen mina bilder från den gamla dator. Det var såhär nämligen att jag köpte en egen bärbar dator för ungefär 2 år sedan, och för nån månad sen gick grafikkortet sönder, och det var ingen mening med att laga den. Därför köpte jag en helt ny dator, men då hade jag ju inte mina gamla bilder och det var jag jätteledsen över. Men då frågade vi på stans IT butik om hur vi kunde göra och då fick vi till svar att man kan plocka ur hårddisken och sätta i den i ett skal eller case (extern hårddisk), så nu har jag gjort det och är jätteglad för de.

På fredag ska jag träffa underbara Olivia och Annie för att planera ett uppträdande för våra smågymnaster, som kommer att vara på dansuppvisningen. Det kommer bli jätteroligt att göra. Vi har redan lagt upp hur det kommer vara och bestämt 2 av 3eller4 låtar. Så vi ligger ju rätt bra tid, vilket är bra eftersom dom måste ha god tid till att lära sig hela numret, som kan bli svårt för dem.

Men nu måste jag skriva vidare, hörs imorgon pusss!


fina vänner ;*

hemma från skolan, snart till träning

Nu ska jag äta så det blir ett super snabbt inlägg bara. Jag ska plugga lite sen innan tränignen så jag skriver ikväll. Hoppas ni har haft en bra dag, pusss!

söndag

Idag har hela dagen gått åt att vara på Peter Pan området och jobba. Jag stod i fik 3 som vanligt med Mamma, Emma och Camilla. Idag var jag dock inte Oskar eller Becca med, vilket var synd. Oskar är ju så pedant, haha!
Det har inte hänt något annat speciellt idag faktiskt mer än de jag skrev i senaste inlägg. Just nu ligger jag och bara tar det lungt i min säng, och pratar med världens bästa annie. Alltså jag skulle kunna skriva en massa bra saker om henne, för hon är så underbar. Jag älskar den människan väldigt mycket. Jag har väldigt bra vänner, min syster Emma som jag verkligen kan prata allt om med, plus att vi är nästan precis likadana och vi tycker iallafall nästan alltid likadant. Sen har jag ju alla mina underbara klasskompisar, alltså en fet puss till dom!
Alla på gymnastiken är med guldvärda, gabriella, olivia och alla andra. Jag har det bra jag, bättre än jag någonsin haft med kompisar. Skolan och så vet ni ju hur trött jag är på, usch! Men mina vänner är underbara. Sen i vår då drar jag till Luxemburg med finfina vänner såsom Nea, Annie och Hanna och vi har ju redan bestämt hur vi ska sova, vi 4. Det kommer bli grymt bra. Alla mina vänner är bäst men sen har jag en speciell person som verkligen har lyst upp mitt liv och det är min pojkvän, august. Det är en lång historia hur vi träffades, men det är en sån fin historia. Han är den viktigaste personen i mitt liv, och jag älskar honom extremt mycket. Visst vi kan bråka och nästan hata varandra men när vi har de som bäst då är de verkligen underbart. Det finns så mycket mer jag kan säga om honom, men de räcker ju faktiskt att jag säger det till honom än att ni ska sitta där hemma och läsa om hur mycket jag älskar honom liksom? haha.

älskar dig, vännen! <3

Men nu vidare till något helt annat, nämligen;


linne; JC
Stor tröja; H&M
Tights; GINATRICOT
smycken; mamma pappa, august

sedan hade jag också på mig en halsduk :) 







godnatt, puss!

mobbning

Nu är de så att jag ska tala om allvar. Det är alltså mobbning jag ska prata om. Det är de värsta som finns och idag har jag sett verkligheten hur de är.

Emma och jag cyklade hem från peter pan nyss, och plötsligt hör vi hur en grupp med några yngre killar skriker fula och taskiga ord till en liten kille. Vi stannar upp med cyklarna och skriker efter killarna som snabtbt cyklar iväg när de ser oss. Vad håller ni på med? skrek jag. Sedan gick vi fram till den lille pojken som blivit puttad ner i gruset, så han var helt grusig på  knäna och han grät. Usch vad jag tyckte synd om den  lille killen som bara var ute och lekte. I jämte honom stod en jämnårig flicka som sa att de gjort så förut mot honom. Killen sa att han hade ont i knäet så vi fick hjälpa honom upp och följa med den stackarn hem. Det var så hemskt att se honom ledsen och att han hade så ont i sitt knä. Jag förstår inte hur sådana små killar kan göra så mot en annan. Dom vet ju knappt vad dom håller på med och som jag fattade de det hela som flickan sa att det var två lite yngre killar och en äldre, som säkert spelade "ledare". Det är inte normalt för en kille som kanske går i 2:an att skrika ord som; bögjävel. När vi kom hem till pojken pratade vi med hans pappa och han blev helt stum. Usch stackars människor. Mobbing är verkligen det värsta som finns, och att det är så vanligt är ju så himla konstigt? Ja menar, va är det för mening att mobba en liten oskyldig pojke eller flicka? Jag har hört om hur folk kan må dåligt occh jag har sett sånt här på film, men jag har aldrig kunnat ana hur hårt de knep i magen när jag såg pojkens ögon, så ledsna.

Efter att Emma och jag pratat med hans pappa cyklade vi och försökte leta efter pojkarna för att prata med dom och undra varför dom gjorde som de gjort. Men vi hittade dom aldrig. Jag hade verkligen velat snacka med dom killarna.
Om de hade varit mitt barn hade jag blivit så arg att jag inte vetat vad jag skulle ta vägen.
Jag kan inte släppa denna händelsen, för jag kommer tänka på denna killen resten av mitt liv nu. Kommer alltid minnas hans ledsna blick och hans grusiga byxor.



Hoppas alla tänker lite extra nu på hur hemskt det är med mobbning.

peter pan

Hann inte skriva nånting för jag var på Peter Pan och jobbade hela dagen från klockan ett till klockan elva.
Det var sjukt kul, jag becca och oskar stod i koisken på kvällen och sålde godis. Sedan kom Julia och hjälpte till med. Efter sista föreställning hjälpte jag älskade Annie med hennes trassel tingeling hår som var tvunget att kammas ut. Sedan kom pappa och hämtade mig, när jag kom hem tog det inte lång stund innan jag somnade. Jag ska snart åka igen, det blir jobb på peter pan idag med :)

Just nu sitter jag och väntar på att Emma ska komma. Jag måste byta om med, annars hinner jag inte de...
Föresten så har jag piercat min navel och det gjorde extremt ont.. de kommer upp en video på det framöver när jag fått den av Emma.

Jag har verkligen alla låtar på hjärnan just nu, från peter pan. " vi är ju darlings, allihop en darlings, det är namnet på vår familj". Peter Pan är bäst.

Men nu måste jag byta om, skriver sen :)

go'hyt6t67

Rubriken är skriven av min älskling som jag varit tillsammans med i 17 hela månader idag! <3 

Kräftskivan med släkten var trevlig, men jag var så trött att jag somnade i soffan brevid august. Nu ligger vi i sängen och ska kolla på film och sen sova. Imorgon blir en lång dag, får se om jag hinner med att blogga nnånting. 
hörs imorgon! pusss.

 


kräftskiva

Nu ska jag iväg på kräftskiva. Skriver när jag kommer hem :)


snart skola

Snart kommer Emma och hämtar upp mig, för skolan börjar snart.. inte roligt!



mode

I år har modet varit väldigt varierande. Det har varit mycket som man kunnat välja emellan, som tex. spets, stickat, transparent, päls, kavajer, långklännigar. Allt är lika fint, och det enda jag saknar är en långklänning, men det är vinter snart och inte läge till en sådan. Men jag letar efter mer stickade kläder, det är så mysigt. Tänk dig en massa stickade kläder, halsdukar, och en vanlig långtröja under. Sen tights och stickade strumpor upp en bit plus de skorna jag köpte igår, mums!

Idag har jag på mig en kavaj från h&m, linne från H&M och tights från GinaTricot.
Längtar hjäl mig till Göteborg, jag ska köpa upp varenda affär, fan va kul!


ny header

Ny header som ni ser, nöjd!

Idag har jag pluggat som bara den, med både spanska, engelska och nyhetsboken. Provet gick hyfsat faktiskt, bättre än förväntat. Men bara för jag säger de så kommer de säkert vara jättedåligt.

Mamma, Pappa och jag var nere på stan innan dag och jag fick med mig ett par kängor hem. Fake "dr martens" typ. Mycket snygga.

duffy - 499 ;-

sköna är de också! Men de var rätt konstigt för jag gick ner 2 storleker, hah´, till strl 37.

Sedan efter stan har jag fotat, mina header bilder. Medans jag gjorde de lyssnade jag på älskade musik.
Hoffmaestro Chraa & Melissa Horn, bra blandning!

Snart ska jag in och duscha och kolla på halv åtta hos mig + idol 2010 med familjen. Mysigt.
Imorgon ska vi ha kräftskiva hemma hos min farmor och farfar. Det är jag och min familj, farmor och farfar min kusiner, August och min kusins flickvän. De kommer bli roligt och gott!
Funderar bara på vad jag ska ha på mig nu, men jag vet vad jag ska ha på mig till skolan iallafall.
Och med detta säger godnatt, för jjag hinner inte blogga mer idag, måste plugga mer :)



pusss!


skolan

Nu sitter jag i skolan igen. Inte roligt ärligt talat, sen har vi SO-prov på från folkvälde till envälde. Jag har inte pluggat fullt ut så får väl se hur de går... förmodligen går det till ett G iallafall. Men de får vi se. Rasmus sitter i jämte mig och spelar nått spel när man ska bygga upp massa muskler - intressant! haha.
Men nu ska jag plugga lite SO, hörs ikväll!
pussss

gosig natt!

Inatt har jag sällskap med min älskade August. Han har nämligen varit på bio här i min stad och då orkade han inte åka hem så han stannade kvar hemma hos mig, gulligt!
Jag måste sova nu, för att jag ska gå upp tidigt, segt. Medans august har sovmorgon till kvart i tio eller nått ;oo

Men nu.. sova!
pusssss.


extremt söt bild på mig och min kompis Ebba! ;*

fristående

Nu ska jag och syster iväg på veckans fristående träning. Kul!


i skolan

Nu sitter jag i skolan på bild. Vi läser om grekisk konst, tex. olika byggnader och vaser. Anfora, Parthagon, Akropolis.. m.m

Det är sjukt tråkigt och jag fattar ingenting, nästa vecka har vi prov på detta också. Kommer jag gå bra!
Ikväll är ska jag först träna och sen gå på bio med, August, Lucas, Hilda, Oskar, Vincent och Hanna. Men vet inte säkert än, vill kanske gå på min andra träning också. Plus att det är skräckfilm, så vi får se. August sover kanske hos min inatt iallafall, så de lär ju inte blir nått bloggande ikväll, men kanske sen när jag kommit hem från skolan. Syster och jag ska göra en dans efter skolan iallafall som jag hade till läxa för danspasset igår.
Hörs sen,
puss!

ut med flätorna

Nu är mina mallorca flätor borta, buhu! ;c





men nu ska jag duscha, eftersom jag har massa olja i håret av flätorna och för att jag tränat.

Får se om jag skriver något senare, för jag ska plugga svenska först och främst iallafall.

pussss.

sovgott!

Det känns som jag är den enda som inte orkar sitta uppe och kolla på valet 2010 men jag är jättetrött och har huvudvärk. Jönköpingsdagen var trevlig, inte för vi var där så länge men iallafall. August provade assnygga kläder men köpte ingenting, han valde att vänta till att vi åker till Göteborg i November. Det kommer bli jättemys.

Kollade upp med tre också ifall de fått in den mobilen jag ska få, men icke. Den var försenad - typiskt.
Om ni ville veta så är det denna jag ska få;

Om det är nån som vet om den är bra eller dålig, så kommentera!

Men nu säger jag godnatt, för jag slocknar när som helst.
pusss.


gos med august

hej allihopa.
förlåt för att jag inte bloggade nånting igår. men jag hade fullt upp hela dagen. Min august fyllde ju 16 igår och mamma 35!
Nu sitter jag här i Augusts datastol med Augusts armar om mig. Han är så gos. Men jag skriver ikväll, för vi ska dra till JKPG snart.

pusss.

gammalbild

fredag

Idag händer det mycket, vilket kommer göra att jag inte kommer kunna blogga på i stort sett hela dagen, kanske hinner med ett mellan 4 och halv fem men då ska jag äta, så jag får se. 

Först nu ska jag ju gå i skolan till tio över två, jag hoppar över idrotten idag pga. äcklig förkylning och halsont.
Sedan efter det ska Emma och jag ut på stan och leta present till August, han fyller ju imorgon! PANIK! Efter det ska Emma och jag vara pubilvärdar på stadens musikal - Peter Pan.
Så ni ser ju att jag har mycket att göra idag.


kofta - BIKBOK
vitt linne - lindex
svart linne - jc
tights - ingen aning

men nu måste jag kila, tjingeling!


godnatt.

imorgon är det än ny idag - hoppas på en superbra dag.

men nu ska jag ta och titta på cougar town och sen sova.

Godnatt!


dans

Idag är det dansmix, och då håller min gymnastik tränare sandra i det.
Jag åt på sunrise tillsammans med Emma, Ida, Ebba och Bea. Det var gott och trevligt - dock inga bilder.
Jag orkade inte.

Nu ska jag äta, höres!

go'morron

snart drar jag mig till skolan för att ha två lektioner - skönt.
på slöjden gör jag ett eget designat hus, det är rätt kul faktiskt.



tjocktröja - jag fryser! (ullared)
linne - JC
tights - JC


Idag kanske jag ska ut och äta med några tjejkompisar, men jag får se om jag orkar.
Jag ska iallafall träffa august och vi ska köpa present till hans pappa.

ha en bra dag!

fick muggen av august! ;*

favoritbloggare?

Idol har precis slutat så nu sitter jag i min säng. Ska snart ringa August.
Men jag bara undrar;


Det är ju alltid så mycket snack om alla dessa bloggare. Massa bråk emellan dem hela tiden - avundsjuka.
Enligt mig tycker jag att Kissie är den mest omänskligaste bloggerskan, hon är så blåst. Satt och skrattade åt henne när hon var med i Bella&Tyra show. Stackars människa.
Bäst tycker jag nog om
Blondinbella,Kenza och Tyra. Dom verkar trevliga, och skriver bra saker. Iallafall blondinbella. Kenzas blogg läser jag mer för hennes underbara kläder - för att få tips och så. Samma sak med Tyra, hon verkar lite speciell ändå.

Sen läser jag såklart min kompisars bloggar, i stort sätt alla mina kompisar har bloggar. Det är rätt kul och läsa faktiskt.

Men nu ska jag dra mig.


puss, och godnatt!


hemsk-dag!

Idag har nästan inget gått som de ska. Det händer en massa jobbiga grejer. Hade pms-ryck hela dagen. Inte roligt för mig och inte heller för dom runt omkring mig, kan jag lova. Nu har jag lugnat ner mig lite med en påse kolor som jag fick av min august när han hade varit på marknaden under tiden jag låg och solade vid en härlig pool i Mallorca. Jag längtar faktiskt tillbaka, men nästa gång ska de vara jag och min älskling som åker. Min morfar berättade om en resa han skulle göra och den kostade bara 4500 per person. Ja menar, de är rätt billigt för 14 dagar? eller?
Jag gav ett förslag till August igår om att vi skulle ju kunna börja spara pengar till en rasa när han fyller arton, typ 50 kr i månaden. Det är ju rätt ekonomiskt. Faktiskt väldigt bra idè. Men det tyckte inte han.

Förövrigt så ska jag snart äta, jag kom nyss hem från skolan. Slutade vid tre med följde med Emma till BB och kollade om hon kunde få en PRAO-plats där och när vi gick där på sjukhuset kom jag och tänka på alla minnen jag hade därifrån. Från min PRAO i våras på kirurg avdelningen. Jag trivs verkligen i sjukhus miljö, med sjukhus kläderna och allt sånt där, att gå och göra olika tester på patienter osv. Jag älskar verkligen den veckan. Därför har jag valt sjukhuset igen, men får förmodligen inte det, eftersom jag redan haft det. Om inte, får jag nog vara på ett ålderdomshem eller ICA.

Ikväll är det träning...igen. Gymnastik(Rehab) och POM-POM står på schemat idag. Mycket roligt. Ska bli spännande och se vad min tränare har gjort för styrkeprogram till mig och Annie. Hoppas bara på att kvällen blir mer lyckad än början av min dag.

Men nu vidare till en helt annan sak!


kofta - BikBok
linne - JC
skärp - Emmas
tights - JC
smycken - från älskling!
klocka - ur&penn

Men nu ska jag äta fisk.



Träning - avklarad

Hoppade precis ur duschen, och nu ska jag sätta mig framför tv:n tillsammans med familjen och kolla på "halv 8 hos mig" och "Idol". Kvällens mat blir enkel - jag är verkligen inte hungrig.

Föresten, har ni nått tips på present till min pojkvän som fyller 16 på lördag? Alla tips är välkomna!

säger godnatt för idag. Imorgon är jag tillbaka.

Sov gottt! ;*




 august, jag älskardig!


Iväg på träning - NU!

Nu ska jag och min syster dra oss iväg på fristående träning. Hörs senare!


Anledning till att jag inte öppnat bloggen ännu

Jo, det är såhär för det första att min header inte är klar. Det är Lina som ska göra den.
 www.rrep.blogg.se <-- gå in och kolla!


Idag har jag rullat runt i skolan, vilket inte var så speciellt intressant. Jag får kämpa gärnet med skolan nu känner jag, usch det är hemskt. Jag har väldigt stor press på mig själv, som jag egentligen inte klarar av. Vi har ungefär 5-7 läxor varje vecka. Allt möjligt, mest uppsatser och prov. Nu har vi bara en handledare, och han har verkligen gett oss en massa läxor på bara 3 veckor. Efter nian kommer jag vara slutkörd. Ska försöka hålla ut sista året på högstadiet. Så länge jag är Godkänd i allt blir jag nöjd. Men mindre snack om skolan.

Ikväll är det träning som vanligt och det står fristående och aerobic på schemat. Idag ska jag dock inte gå på aerobicen för det var fullbokat. Jag tränar 8 gånger i veckan med 4 olika saker, fast de hör ihop lite ändå.
8 gånger ger alltså 10 timmars träning. Plus alla läxor och sånt, så jag hoppas ni förstår att jag har det rätt kämpit med allt.

Träning;
mån - träna småbarnen i gymnastik och CRASH
tis - fristående och aerobic
ons - Gymnastik och POM-POM
tors - Dansmix
sön - Gymnastik

Lite hårt, men jag tror jag klarar det. På onsdagar på gymnastik tiden har jag och en kompis som heter Annie bara rehab's tid för våra skadade knän. Hon vred sitt knä ur led när hon skulle skruva en volt och jag hade en liten skidolycka förra året. Min rygg är det också dags att börja "rehaba" med. Den är utsliten, vilket kanske inte är så bra med tanke på att jag har ganska många år kvar i mitt liv.

Nu vet ni lite mer om mig. Måste kila eftersom jag ska börja laga mat åt familjen, jag har matlagnings-tisdag.

HÖRES!

ps. Headern kommer förmodligen upp ikväll - skriver då :)


Hemma igen

Nu snart öppnar jag bloggen, ska försöka ha den färdig och fixad nån gång imorgon.
Mallorca var toppen och vi hade jättefint väder - jag berättar mer sen! (:

puss.

ny blogg.

Välkomna till min nya blogg.
Här kommer jag att skriva om allt som händer i mitt liv, i stort sett. Jag kommer skriva om vad jag tycker och tänker. Jag kommer också försöka uppdatera med ungefär 2-3 inlägg om dagen, men jag vet själv att det inte kommer funka. Men ibland. En gång varje dag kan ni räkna med iallafall.
Jag kommer inte börja med inläggen än för bloggen måste fixas och göras iordning mm. Jag öppnar bloggen nångång efter den 11 september, då jag kommer hem från Mallorca.

Lite om mig själv;
Jag heter Evelina och bor i en liten stad i Sverige. Jag vill inte ge ut för mycket om mig själv, bara för att.
Min familj består av mamma, pappa och min lillasyster. Jag går i skolan, sista året på högstadiet. Efter det vill jag gå omvårdnadsprogrammet för att sedan utbilda mig vidare till barnsjuksköterska eller något liknande. Jag älskar att ta hand om folk. Den personen som lyser upp hela mitt underbara liv det är min fina pojkvän, august. Han är den mest underbaraste personen man kan hitta, och vi har det jätteroligt tillsammas. Mina vänner umgås jag med ofta också, vi är olika tjejgäng som ibland träffas för att äta och mysa tillsammans. När man har pojkvän tycker jag att man inte bara ska hänga upp sig på honom utan vara med sina kompisar också, annars ifall det tar slut och man tappat all kontakt med kompisarna står man där helt själv, vilket kanske inte är så bra?
Jag är rädd för mörker och ibland ser jag i syne. Det är inte så att jag ser "andar" som på "det okända" men om jag tittar snabbt nånstans måste jag ibland titta tillbaka och se om det var rätt det jag såg. Jag ser skuggor. Lite läskigt.
Jag får kämpa mycket med skolan eftersom jag inte är nått direkt "MVG-barn" utan mer "G-barn", men min ppojkvän är väldigt duktig på att förklara i både matten och på engelskan. Han är så duktig. Han hjälper och stöttar mig så att jag ska kunna komma in på Omvårdnadsprogrammet.

Det var väl ungefär det man skulle vilja veta om mig egentligen. Om ni har frågor är det bara att skriva i kommentarsfältet eller skicka mail till; [email protected]

Så skriver jag snart igen!

puss.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0